foderponnyn

2013

Publicerad 2013-12-31 21:52:00 i

2013 måste jag säga vart ett helt grymt år!! 
Jag har lärt känna mycket nya mäniskor, haft det helt super med Conrad och bara skaffat otroligt mycket minnen detta år. 

Mina mål inför 2014 är väl bara att försöka ha det så roligt som det bara går. 
Ta vara på alla möjligheter, försöka se allt posetivt, göra mitt bästa och skaffa många bra minnen! 

Tänkte skriva om 2013 på ett mer detaljerat sätt men många av dom underbara minnen jag har vet jag inte om jag ska skriva ut allt av och så, så blir lite bilder från året istället och kan försöka sammanfatta därifrån. 
# Haft det super i skolan med alla underbara mänsikor i vår klass 
#Gått bra på tävlingarna med Conrad
#Haft roliga aktiviteter med Harkus 
#Blivit alldeles för mycket mcdonalds
#Haft härliga sommardagar 
#Justin biber konsert
#One direction konsert 
#Grönalund flera gånger 
#Gotland

Även varit mycket "äventyr" haha som inte kommit med på bild men detta får duga :) 
 

Nyår

Publicerad 2013-12-31 14:28:00 i

Efter att jag fått världens mest underbaraste kommentar från maya (länk på namnet) igår så har jag nu bestämt mig för att börja blogga ordentligt igen! 
 
Igår så var jag iväg till mormor och morfar och åt och sen senare på kvällen så åkte jag och Louise iväg till bjurhovda och träffade lite olika folk. 

Just nu sitter jag och är alldeles överlycklig för sitter med en ny kompis brevid mig haha (bilden nedan) 
Ska väl fixa med den och sen ska jag upp till stallet och fixa med Conrad och Sture. 
Conrad ska iallafall få ett pass i paddocken och hoppas jag kommer sitta kvar för dom smäller ju raketer och sånt och efterssom stallet är så pass centralt så brukar dom smälla på en skola som ligger väldigt nära paddocken.. Sture får jag se om jag rider eller inte. 

Ikväll sen då så hade jag planer men som jag nämde i förra inlägget så blir det att vara hemma nu så kommer bli väldigt lugnt, äta med familjen och så bara! 

Har tänkt att senare ikväll lägga upp inlägg om 2013, har gjort en film också som jag får se om jag gör färdigt eller inte! 
 
 

Uppdatering

Publicerad 2013-12-29 22:30:04 i Shopping,

Sitter och funderar på om jag ska börja blogga igen ordentligt eller inte.. Och då alltså inte bara skriva vad jag gör utan göra en ordentlig blogg.. får se

Nu dom senaste dagarna har det väl hänt en del. 
Conrad har gått super, haft några oseriösa pass och bara skrattat och haft kul både ute i skogen men också barbacka i paddocken och några ordentliga pass där han vart så duktig så! 
Har även ridit Tilda och hon har varit duktig! 
Har dock varit lite tufft då jag varit sjuk.. Skulle ju på kurs i helgen men kände att det skulle jag absolut inte klarat för nu har jag endå kunnat tagit skrittpauser såfort det blivit för jobbigt. 

Har även varit mycket med Louise, drog iväg med henne och några andra i fredags och ja det slutade väl inte riktigt som vi tänkt så nu blir det att vara hemma på nyår och så men så är det! 
I lördags så var vi hemma hos henne och tog det lugnt och bara hade det mys. 
Idag så var vi på erikslund och hittade en del (bilden nedan) Otroligt dålig bild men är iallafall ett par jeans, en rosa blus, ett vitt linne, en väst, bh och sen lite smågrejer 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela