foderponnyn

Knäpp ponny

Publicerad 2013-07-30 21:00:05 i

Kom hem från jobbet vid 5 och åkte upp till stallet ganska direkt efter det. 
Cyklade föresten hem och det tar ca 30 min men det regnade ju och blåste som bara den så var inte det roligaste jag gjort i mitt liv ;) 

Tog och red barbacka på Conrad i paddocken och oj vad mycket överskottsenergi den lilla ponnyn har just nu alltså.. 
Han kunde inte skritta utan skulle trava sidleds och ha sig.. Var ändå lite kul när man känner hur mycket power han faktiskt kan ha i sig, fast inte lika kul när jag vet att han kan få tokspel vilken sekund som helst haha.. 

Hade sen ridit färdigt och skulle ut ur paddocken men då fick han något knäpp och ville inte gå ut från paddocken och kastade sig bakåt och bara backade och backade och såfort jag bad honom att gå fram så vart han skit sur.. Efter ca 20 minuter med att försöka vänta ut honom så kom jag på ett sätt och lurade honom tillslut enda upp till stallet.. 
Haha har verkligen hur mycket tålamod som helst när han börjar bråka såhär, hade seriöst kunnat stå där ute tills det blev natt om det så behövdes, även fast jag vet att om jag hade hoppat av hade han gått med mig, men det skulle jag aldrig låta mig göra ;) 
Var dock då helt dyngsur efter att först ridit och sen stått och bråkat med honom i 20 minuter mitt ute i spöregnet.. 
Hahah han är bra konstig..
 

Ny jobbvecka

Publicerad 2013-07-29 22:14:49 i

Förlåt för frånvaron här på bloggen, har velat skriva men känns så tråkigt med inlägg om vad jag gör på dagarna hela tiden..Nu kommer det bli ett sånt iallafall men bara för att visa att jag faktiskt lever haha. 

I lördags kom Louise och stannade över till söndagen och vi hade lika kul som vanligt. 
Var föresten typ första gången på våra 6 år som kompisar som vi inte velat döda varandra på morgonen ;) 

Idag så har en ny jobbvecka börjat och dagen har varit väldigt lugn. Kom hem därifrån vid halv 5 men med riktigt jobbig huvudvärk så mamma fixade med Conrad. 
Hovslagaren kom föresten idag, han skulle komma imorgon men fick en lucka och kom idag istället. Superbra för då kan jag förhoppningsvis rida imorgon :D 

Här har ni en fin gif jag fixade ihop haha ;) 
Det är ungefär såhär en photoshoot men Anna och Louise brukar se ut ;) Dock så har jag tagit bort dom allt för hemska (men roligaste) bilderna då jag tror Louise skulle döda mig om jag la upp dom. 
Förlåt för dålig kvallite på den också men den gick inte att ladda upp annars :/ 

 
 
 

Film och stallet

Publicerad 2013-07-26 14:56:25 i

Har knappt sovit någonting i natt så har faktiskt bara suttit i soffan och kollat massa filmer och ätit kladdkaka. 

I kväll ska jag upp till stallet. Alexandra och Stella kommer och hälsar på, alltid lika kul när dom kommer! 
Jag ska även ta hand om Sture idag så det är riktigt synd att Conrad har tappat en sko för annars hade vi ju kunnat rida ut tillsammans.. Stella ska iallafall få skritta lite på Conrad på ängen så får se om jag rider med då på Sture eller om jag tar det senare. 

Imorgon så ska jag först upp till stallet och fixa med både Conrad och Saskia ( ny häst i stallet) och sen så kommer Louise. 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela