foderponnyn

Löshoppning 31/3

Publicerad 2013-03-31 17:50:36 i

Har varit iväg och löshoppat Conrad på hallsta nu på eftermiddagen. Alexandra och Elin kom även dit, haha Conrad fick morötter av Alexandra och så kom hon med pringles till mig också haha, hon är bara för bra :D 

Conrad skötte sig iallafall jättebra och han tyckte det var jättekul. Sista språnget slutade på 125 cm, så hoppa det kan han :) 
Han tyckte även det var väldigt gott med havre haha, som ni kan se i filmen så tvärvänder han till den ;) 

När vi kom hem så gick jag lite med honom och sen släppte vi ut honom utan täcke så han får stå och ha det skönt i solen ett tag tills dom tas in. 

Som ni ser i filmen så är det filmat med en iphone och sen sytemkameran så det blir lite olika kvalite menmen :) 

En liten b-ponny

Publicerad 2013-03-31 11:03:52 i

Satt och kollade igenom mina usb-minnen för att kolla igenom alla Conrad bilder och filmer. Tog upp ett usb minne och när jag klickade upp det så var det en liten b-ponny där istället för Conrad. Det enda usb-minnet jag har som inte är proppat med min lilla prins. 

Jag började kika på bilderna och filmerna som fanns. Jag började le och efter ett tag kom det även några tårar. 

Nellie, den lilla b-ponnyn på Hallsta som aldrig kommer lämna mitt hjärta. Hon och Conrad är dom enda som jag känner mig 100% säkra med. Jag har alltid varit försiktig med hästar och tyckt det vart läskigt när dom vart sura i boxen eller när dom bockar när man sitter på, men med henne så vart jag aldrig rädd, precis som det är med Conrad. 

Nellie betyde verkligen hur mycket som helst för mig, det är fortfarande än i dag en dröm att få äga henne även fast jag själv inte kan rida henne pga längden. 

Jag försökte verkligen få mamma och pappa att köpa henne, jag ville inget annat. Jag kommer ihåg hur OTROLIGT jobbigt det var för mig när någon annan tävlade henne eller när någon annan gillade henne, jag ville ju att hon bara skulle vara helt min. 
Jag måste säga att jag är sjukt glad att jag inte behöver uppleva samma känsla med Conrad, hade verkligen inte klarat av det. I och för sig klarade jag det inte heller med Nellie, kommer ihåg fortfarande. Det var en söndag och jag loggade in på facebook och så ser jag en tjej lägga upp en bild på Nellie från en pay and jump och hon hade skrivit " du är mitt allt, världens bästa Nellie". Det knäckte mig totalt verkligen, sprang ner till mamma och grät, haha så jobbigt var det för mig. 
Gjorde en film den kvällen med Nellie, jag grät medans jag gjorde den, jag grät när jag senare kollade på den och jag grät även idag när jag spelade upp den. 

Idag är det kul att se tillbaka på alla minnen och all glädje,  men även hur patetisk jag var haha. Jag verkligen hatade alla som gillade Nellie.. Tur att man växer upp om man säger så ;) 
 
Det här är dock inte filmen som jämnt får mig gråta. Men åh så fin hon är!! 
 

Påsk/lördag

Publicerad 2013-03-30 14:49:00 i

Imorse så mådde jag inte direkt bra, nacken var hur spänd som helst, även ryggen. Hade ont i ögonen och varje ljud som hördes ekade i mitt huvud.. 

När jag tillslut orkade byta om till stallkläder så vart det bättre såfort jag kom utanför dörren. Pappa fixade min cykel igår så cyklade till stallet, så skönt! 
Fixade sen allt ganska lugnt, tog in Conrad och borstade igenom honom noga. 
Red sen ut en sväng, han var väldigt taggad och det kändes som man satt på en tickande bomb som skulle explodera när som helst, men som tur "explodera" han inte, han tyckte det var väldigt skönt att komma ut iallafall!
 
Har nu duschat och tagit ett bad, ska göra mig iordning också för ska ut ikväll.
Men ni får ha en bra dag! 
Världens bästa!!♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela