foderponnyn

Göra färdigt film nu

Publicerad 2013-10-29 20:57:02 i

Idag så var det tänk att vara en bara pluggdag men då också den enda, men det gick väl lite sådär.. 
Har suttit med en svenska redovisning hela dagen, förutom när jag var uppe i stallet då, och blev äntligen klar nu. 
I stallet då så var det otroligt skönt, var själv där uppe vilket var längesen och har glömt hur himla mysig Conrad är då. 
Vi red sen ut i skogen och trodde jag skulle dö idag haha, skulle ta en ny väg och trodde om jag bara skulle böja med lite för en gren som hängde ut så skulle det gå, men det hängde längre ner än vad jag trodde så typ fastnade på något sätt haha och Conrad fortsatte gå så fick lite panik men vi klarade oss men hela min rygg är fortfarnade lite öm haha.. 

Men nu är jag klar med svenskan och har egentligen massa mer men det får vänta för har tänkt att jag ska göra färdigt nån film på Conrad nu för det var alldeles för längesen! 
Har föressten knappt nå ovsiade bilder kvar på Conrad så får bli lite egopics så det inte blir ett bildlöst inlägg men ska försöka få mamma med till stallet och fota lite för känns så tråkigt att visa samma bilder om och om igen.. 
 

Story of my life

Publicerad 2013-10-28 18:51:44 i

Nu har bloggen tyvärr stått tom många dagar.. 
Conrad hoppades i helgen och var superduktig, har vart på träning med Sture som dock inte alls gick bra, fick träna min balans iallafall om man säger så. 
I lördags åkte jag till L och var där och igår åkte jag till hallsta och var tänkt att jag skulle sova kvar där men Jonas kom och hämtade mig någon gång på natten för att min nacke/mitt huvud gjorde så himla ont, läkaren ska ringa imorgon så vi får se om dom hittat något eller om vi måste åka in på magnetröntgen.  

Idag har det varit en lugn dag, har legat i sängen fram till typ 3 då jag åkte upp till stallet. 
Conrad fick ett markarbetespass och kan inte fatta vilken stor skillnad det har blivit på oss sen vi började träna för Åsa. 
Han skötte sig iallafall jättebra så imorgon tar vi en lugn uteritt och sen på onsdag är det dressyrträning. 
 
Finaste Conrad och Sture
 

Bra dag

Publicerad 2013-10-23 21:02:00 i

Dagen har varit bra! 
I skolan har vi inte gjort så mycket. Skrev äntligen ut bilden som jag ska hänga upp på väggen, vart lite mindre än vad jag tänkt mig med det blir nog bra! 
Jag och Mikaela åkte sen med vår fotolärare till Tillberga och filmade/fotade när andra estettvåor hade föreställning. 
Fick föressten veta att skolkatalogen har kommit nu och vi kollade snabbt i vår lärares idag då vi får hämta våra egna imorgon och såg en hemsk sak haha.. Det var nämligen så att när fotograferna var här för många veckor sen så var dom ju även ute i korridorerna för att fota till själva carlforsskas framsida eller vad man säger och då så tog dom en på när jag och Linn skrattade och sen hade vi panik utifall dom skulle ta med den och såklart gjorde dom det haha.. Så är nu med på två bilder -.- 

Stressade iallafall hem sen och åkte upp till stallet för att ha träning. 
Gick väldigt bra, han var fin, stadig och nästan till och med för pigg haha.. Hade problemet förut att han inte gick fram ordentligt men nu är det lite tvärtom.. 

Nu sitter jag och kollar lite serier men snart kommer Jonas hem och han stannar till fredag nästa vecka så kommer inte bli lika mycket sitta vid datorn dom här dagarna.. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela