foderponnyn

Love life

Publicerad 2013-09-30 23:52:58 i

Idag så försökte jag gå till skolan men var tvungen att åka hem efter typ 1 timme. 
Gick hem och la mig och sov till 5 då mamma kom och väckte mig så jag skulle kunna sova något inatt också. 
Åkte upp till stallet för att rida Conrad och Sture och kan bara säga att det var tur att hästarna skötte sig idag då jag var svimmfärdig några gånger..
På onsdag åker vi till läkaren för att kolla upp det här, har haft problem med det här i flera år men nu senaste veckorna är det nästan var och varannan dag..

Stannar hemma imorgon men måste se till att hästarna får röra lite på sig också.
På onsdag sen så är det först skola och sen till läkaren somsagt innan jag ska tillbaka till skolan och ha någon filmkväll typ.
 
Mitt allt!
 

Har precis kommit hem

Publicerad 2013-09-29 21:19:00 i

Idag så var det svårt att gå upp ur sängen haha men hästarna väntade på att bli utsläppta så var bara att ta sig upp.. 
Red även Conrad då på morgonen, hoppade lite och det gick väl helt ok. Framridningen gick super men sen tappade jag allt fokus. Känns inte som hoppningen riktigt är min grej längre.. 
Red ett dressyrpass igår och han kändes väldigt väldigt fin! Jobbade lite övergångar och lite galoppombyten. Kändes som ett riktigt bra pass iallafall, min sits måste jag komma ihåg också menmen :) 

Efter att jag var färdig i stallet idag så åkte jag hem och duschade och sen fick jag skjuts hem till Louise och vi gick sen ner på stan och shoppade lite, klippte mig ockå. 
Köpte ett par vantar och sen en bodylotion från vs. Vi hade som vanligt riktigt kul och om man säger att skratt förlänger livet så om man tänker på dom hitils 6 åren som vänner,så har det gjort att vi typ aldrig kommer dö haha..

Blev sen hämtad och fick sen skjuts till hallsta och var där till typ halv 9 och sen hem igen.

Imorgon är det lång skoldag och sen väntar en uteritt med Conrad och ett rejält dressyrpass med Sture och då alltså även lite balansträning för mig säkert ;)  
 
 

Bakestage i globen

Publicerad 2013-09-28 13:02:00 i

I torsdags fick vi en förfrågan om vi ville följa med till stockholm och se spanska ridkskolan i globen så jag och mamma åkte med Kent och några andra dit. För det första fick vi parkera precis brevid ingången och sen hade vi totalt gryma platser och sen när det var slut fick vi komma ner backstage och kolla och fick även lite gratis fika, otroligt kul! 

Idag så vaknade jag tidigt och åkte upp och släppte ut hästarna och sen hem igen och försöka få biljetter med Louise till en konsert. Vi fick ståplatser längst fram vilket är helt sjukt ju, skit kul!! Bara att vänta typ 8 månader nu då haha.. 

Nu ska jag upp till stallet och ta in Conrad för han ska bli av med sin fluffiga päls nu, kommer bli lite intressant att rida honom sen då han dels gått lugnt nästan hela veckan och sen bli rakad, kan nog bli lite fart i honom iallafall ;) 
                    
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela