foderponnyn

Migrän, städning och fest

Publicerad 2014-04-29 21:35:00 i

Har varit hemma från skolan igår och idag för jag inte mått nå bra, men har behövt ta mig upp för att rida Sture och Conrad, som tur var har varit snälla iallafall! 
Idag på em kände jag att jag orkade städa rummet lite i långsam takt iallafall, rensade garderoben och tog fram extra högtalare som jag kopplade in så äntligen kan jag lyssna på lite högre musik haha ;) 

Imorgon så är det först skola och sen stallet och sen iväg till Louise så drar vi iväg på fest och firar valborg eller hur man säger, mår bättre nu som tur är så hoppas det är helt bra imorgon så man orkar det. 

Sen blir det långhelg och då väntar det shopping, träffa kompisar och sen årets första hopptävling, hoppar bara en LD men känns bra det! 

Finisar!
 
 

Helgen

Publicerad 2014-04-27 22:31:05 i

I fredags var jag somsagt med Louise hos Jocke. Kom dit vid 5 och vi gjorde lite mat och så och sen kom det såsmåningom lite mer folk. 

På lördagen så var det tävling på Stora ekeby. 
På framridningen var Conrad verkligen så duktig och allt kändes verkligen super så trodde faktiskt vi kunde ta en placering men sen när vi kom in i ridhuset och in på banan eller vad man säger så dog han totalt och gick inte fram och det vart väldigt många missar men slutade på 62,027% tror jag det var. 
Är iallafall otroligt nöjd med framridningen och ska när vi är i wirsbo försöka hålla kvar den känslan även inne på banan. 

På lördag kväll sen så åkte jag till Linn och evelina och sov sen borta. 

Idag så har jag tagit en uteritt på Conrad och red under en tunnel till ett nytt ställe och red väl halft vilse haha men vi kom hem tillslut iallalfall! 
Har varit ute och kört också och gick verkligen bra idag, var ute och körde i trafiken och allt haha. 
 
Världens finaste
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela