foderponnyn

Dalarna, tävling och skola

Publicerad 2014-08-20 22:52:46 i

Nu har skolan kommit igång igen och på ett sätt känns det bra, sista året och mycket kommer hända och ska försöka ta vara på det här året så bra som jag kan fast det kommer vara mycket plugg och stress. 

Sista sommarlovsveckan åkte jag upp till Linn. Gick och tog en fika först när jag kom och bara satt och snacka och sen senare mot kvällen åkte vi iväg på fest men vart inte allt för sent hem så vi la oss och kolla film och somnade till den. 
Sen var vi uppe på slalombacken och åt godis, fotograferade och hade det bra, åkte moppe, dansade och sjöng till just dance och singstar osv. Hade det väldigt bra där iallafall och saknat henne så!

I lördags så var det först tävling i Sura och det har ni ju redan fått resultat från men känns som en bra start på terminen iallafall, nästa tävling är den 31a.
På em åkte jag och familjen iväg till kokpunkten för mamma hade förtidsbiljetter eller vad det hette och var väl kul, inget som jag är jättesugen på att åka tillbaka till snart dock men.. 

Bilder från när jag var uppe hos Linn. 
 
 

Så nära

Publicerad 2014-08-16 15:07:13 i

Vart i sura och tävlat, ska vara super nöjd för fick så himla bra procent och mitt högsta resultat på lokal men kom tvåa med 0,2 % så är ganska irriterad haha.. Uppdaterar mer när jag kommer hem! 
Dalarna imorgon

Publicerad 2014-08-11 23:28:00 i Shopping,

Ligger och kollar prison break men borde egentligen sova för ska upp tidigt imorgon. 
Åker upp mot rättvik imorgon och är med Linn några dagar vilket ska bli så roligt, saknat henne så! 
Imorgon blir det fest på kvällen och sen så får vi se vad vi hittar på! 

Idag blev det en sen kväll i stallet då jag haft annat hela dagen. 
Blev ett pass i paddocken och ibörjan var han ganska loj och gick i sin egna lilla värld men mot slutet så vart han riktigt fin och jobbade på bra. 
Travade i slutet över lite upphöjda bommar också så han fick lyfta lite extra på benen. 
Efter det så stannade jag kvar i stallet lite och lyssnade på musik och smörjde och gjorde rent, väldigt härlig kväll. 

Idag så sprang jag också in på glada hästen en kortis och fick med mig ett vitt schabrak och nya kl strumpor då det gått hål i iprincip alla jag har. Välidgt dålig bild men får duga. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela