foderponnyn

Ridpass och shopping

Publicerad 2014-12-27 17:05:00 i Shopping,

Imorse hade jag utsläpp av hästarna och passade då på att rida Conrad samtidigt. Han var helt otroligt duktig. 
Försökte jobba honom lite i traven och galoppen på en liten äng brevid skogen. Han var så himla posetiv och framåt och bar upp sig själv väldigt bra. Efter all beröm han fick så såg han otroligt nöjd ut när vi skrittade tillbaka till stallet igen. Nästa vecka kanske jag rider iväg till ridhuset så man kan rida igenom ordentligt. 

Efter det så åkte jag ner på stan och träffade Louise. 
Vart en del grejer med hem, dock inget som fanns på den stora rean men men, så det brukar vara. 

Hade tänkt göra en del tidsinställda inlägg efterssom jag tänkt komma igång med bloggen igen men hinner det inte innan Johan hämtar upp mig och är ju borta några dagar så får ta det sen när jag kommer hem igen istället. 
 
Dagens shopping + shopping från tidigare + lite saker från louise
 
 

Försöka ta tag i bloggen igen

Publicerad 2014-12-26 12:20:36 i

Jag vet inte hur många gåner jag sagt detta, men nu ska jag verkligen försöka ta tag i bloggen, ska ge det ett försök iallafall, och då inte bara vardagsinlägg utan försöka variera inläggen lite. 

De senaste dagarna har varit jättebra. På julafton vart det först ett träningspass med Louise, en tur i det fina vädret med Conrad, firande med familjen och sen tillsist tog jag bilen och åkte till Irsta och spenderade sista timmarna där. 

Igår så vart det första galoppen på länge med Conrad, och dessutom första galoppen i snön nu så det var väldigt härligt. Fast han inte stått länge pågrund av sin hälta så har det endå känts som evigeter och ska bli skönt att komma igång och förbereda oss för i vår. Den känslan som vi hade i slutet av höstterminen ska jag försöka hitta tillbaka till för då kan det faktiskt gå riktigt bra för oss. 

Ikväll blir det bio med Johan och hans familj, imorgon blir det stan med Louise samt packa för på söndag åker jag iväg till Sälen. 

Bild från Stockholm horse show för några veckor sen 
 
 

Jullov

Publicerad 2014-12-20 10:53:44 i

Äntligen jullov och känns så skönt! 
Igår var det avslutning och sen så åkte jag hem till Louise och fixade hennes hår och så inför deras bal, vart så fint! 
Idag så har jag redan varit i stallet och ridit och snart ska jag åka ner på stan och äta med usek. Efter det hämtar nog Johan upp mig och så är jag där resten av dagen. 

Lovet ser väldigt bra ut iallafall, sälen med Johan och hans familj, bio, ev kokpunkten, några jobbdagar och lite sånt så känns väldigt lovande. 

Här är några bilder från när vi fotade med analog kamera i fotokursen, vart mest charmiga bilder på Johan och lillebror. Det gjorde iallafall att man insåg hur glad man är att ha våra digitala kameror så man slipper framkalla och ha sig och inse att häflten av bilderna vart helt kaos. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela