foderponnyn

LOV

Publicerad 2014-02-21 10:33:33 i

Nu sitter vi på sista lektionen och sen är det äntligen lov! 

Vi har varit och åkt skridskor på idrotten nu, vart mycket skratt och var väldigt kul trotts att jag nog är bland den sämsta att åka haha.. 
Efter skolan så drar jag och Linn ner på stan ett tag och sen blir det hem och fixa stallet och sen ska jag iväg igen. 

På lördag så blir det först släktmiddag hos mormor och morfar och sen så drar jag iväg till Louise och sover där. 
Känns som det kommer bli ett skönt lov och det är väldigt välbehövligt kan jag säga... 
 


Världens sämsta blogg

Publicerad 2014-02-20 13:27:11 i

Den här bloggen är inte direkt något jag skulle kalla en bra blogg haha men ser att tappra läsare klickar in här endå varje dag även fast jag inte skrivit ett inlägg på typ 2 veckor... 

Jag har det iallafall bra, det är snart sportlov också vilket ska bli otroligt skönt. 
Den senaste veckan har Conrad gått super, vi kan äntligen rida i paddocken igen hemma så har blivit lite dressyrpass, även lite hopp pass men också långa uteritter i skogen. 

Idag så har jag slutat tidigt så ska upp till stallet och rida i den nya snön och sen ta in alla hästarna och sen får jag lite sällskap på kvällen, men tar det nog bara lugnt med någon film och så. 

På sportlovet kommer jag ha flera hästar så kanske ställer upp kameran någon dag och filmar lite ridpass så får vi se om jag kan komma igång med bloggen snart... 
Har också tänkt att filma lite nya filmer på Conrad så det kanske snart kommer en ny sån video!
 
 

Högt upp bland molnen

Publicerad 2014-02-05 08:50:21 i

Just nu så har jag väldigt fullt upp i mitt liv, men jag mår väldigt bra och har otroligt fina vänner och grejer som händer som gör att mycket faller på plats även fast det ibland är lite stressigt. 

I helgen så var jag mycket med vänner men var också på söndagen iväg och tävlade året första dressyr, inte alls nöjd dock men kom 2a och fick med rosett hem så alltid något. 
Jag har också kommit igång med träning på gym med Louise nu vilket också känns väldigt bra. 
 
Resten av veckan blir det gym, tjejkväll eller fest med Linn, träffa Louise och sen ev några andra, stallet, Hallsta med usek och sen försöka hinna plugga lite också. 
 
Jag har länge snackat om att jag ska komma igång med bloggen men jag känner att verkligen inte har tid för det så den kommer bestå av såna här tråkiga inlägg, iallafall just nu. 
 
En fotouppgift som jag och Linn fick igår på lektionen, vi skulle fota något i vår väska och tog min halvfulla bodymist från victoria secret och tänkte som att den skulle sväva bland molnen. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela