foderponnyn

what do you see?

Publicerad 2014-01-25 00:57:48 i

Dom senaste dagarna har det blivit mycket busridning i snön med Conrad, långa pratstunder med Linn i telefon, plugg och så. 

Idag så hade jag en lugn kväll tillsammans med en vän som nyss åkte hem. 
Imorgon blir det stallet och sen åker jag hem till Louise och vi ska först kolla om det finns nå roliga resor till nästa vinter haha, sen har vi massor att planera och sen så på kvällen så ska vi iväg. 

På söndag var det tänkt att jag skulle gymma med Louise men har inte fått pengarna än så kan inte köpa gymkortet så blir ev att åka till ridhuset med Conrad och sen borde jag sätta mig och plugga allt som ligger och stressar mig just nu.. 
Även fast jag känner att det är ganska mycket i skolan just nu så känns det som allt rullar på och är verkligen så sjukt taggad på att börja träna, äta mer rätt och bara må bra! 
 
Och nu är sommaren påväg också... Ibland måste man stanna upp för att inse när man faktiskt mår väldigt bra!
 

Helgen

Publicerad 2014-01-18 13:07:00 i

Igår så var det först skola och sen hade vi håltimme så jag och Linn åkte hem till henne och lagade tacos och åt och sen åkte vi tillbaka till stan och hade vår sista lektion. 
Kom hem och åkte upp till stallet och fixade och sen när jag var färdig där åkte jag hem till en annan och var där resten av kvällen. 

Idag så ska jag först åka till Hallsta och träffa dom där ett tag och sen hem och rida Conrad på åkern och försöka att inte bli avkastad haha. 
Åker sen hem till Linn på em/kvällen så får vi se vad vi hittar på. 

Nämnde ju förut att jag inte hade så mycket den här helgen så jag kunde ta tag i bloggen men det vart en del så får fixa den sen. Just nu blir det bara inlägg för min skull typ som jag kan kolla tillbaka till senare så förstår att det här inte är specielt roligt för er.. 

 
 
 

Bra dag

Publicerad 2014-01-16 22:36:38 i

Var först i skolan idag fram till halv 3 ungefär och mötte sen Louise och åkte hem till henne och satt och snacka och hjälpte henne lite och så. 
Fick skjuts hem och åkte direkt upp till stallet och tog in alla hästarna och fixade. 
Red sen ett ridpass på ängen med Conrad och det var verkligen så himla underbart, han var så glad och pigg som bara den och fick knappt stopp på honom. Var även otroligt nära på att flyga av efter att han helt plöstligt gjorde världens hopp rakt upp i luften och sen börja bocka, det är ju kul iallafall att jag sitter och skrattar åt det nuförtiden.. om det vore för typ 2-3 år sen så hade jag hoppat av och aldrig mer velat suttit upp på honom..
Hade iallafall en väldigt mysig kväll i stallet och sen åkte jag hem och åt tacos med familjen. 

Sitter och pratar med Louise i telefon nu men ska väl sova om ett tag. 
Har lite planer i helgen men verkar ändå som det kommer bli lite tid över så jag kanske då kan sätta mig och fixa bloggen som jag vill ha den så jag kan komma igång ordentligt som jag sagt. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela