foderponnyn

Midsommar

Publicerad 2014-06-21 22:22:47 i

Igår så åkte jag till Louise och vi åt midsommarlunch och sen lite jordgubbar och så. 
Senare så kom Johan också och vi gjorde tacos tillsammans och så. 
Resten av kvällen tjockade vi ännu mer jordgubbar, popcorn och chips och gjorde lite allt möjligt. 
Jag och Johan kom hem till honom vid 3 kanske och sen så har jag spenderat iprincip hela dagen där och kom hem därifrån för några timmar sen. 

Imorgon så ska jag vara med Louise igen och sen börjar en till jobbvecka och sen kommer det äntligen kännas som sommarlov efter det. Hoppas vädret bättrar på sig för då ska det bli mycket sol och bad, grönalund, härliga dagar i stallet, till Dalarna och träffa Linn, sena kvällar med kompisar och bara njuta. 
 

All the way

Publicerad 2014-06-17 23:13:00 i

Nu var det ett tag sen som bloggen uppdaterades men har väldigt fullt upp. 

I lördags så kom min kära Louise äntligen hem från cypern så åkte till henne och efter det tog jag bussen till Johan och sov kvar där. 

På söndagen så åkte jag hem ganska tidigt och fixade stallet innan jag och louise åkte iväg och gymmade, efter det hamnade vi på mcdonalds haha och sen iväg och badade lite. 
Otroligt bra helg iallafall! 

Har börjat sommarjobbet nu också och både igår och idag så träffade jag Louise efter och åkte iväg och gymmade, och dom här gångnerna inge mcdonalds efter haha... 
Tycker otroligt synd om dom andra som gymmar där måste jag säga, iallafall när vi blir så hyper som vi var idag, bra att man är glad iallafall om man säger så ;) 
 
Idag vart det sent i stallet men var så skönt att få vara där själv och mysa. 
Tog och red ut i skogen på en otroligt taggad ponny, hoppas det håller i sig lite till träningen imorgon. 
 

Bygga oss upp igen

Publicerad 2014-06-12 11:16:00 i

Igår vart det en väldigt lugn förmiddag med solning och lite wii med Fredrik och så. 
Sen vart det upp till stallet för träning. 
Tränade lite programdelar och för mig vart det ryggningar och förvänd galopp vilket vi verkligen behöver träna på inför i höst. 
Tyvärr känns det dock som vi har en liten svacka just nu och det har gått bra så himla länge just nu och man måste väl få det så ibland med blir samtidigt väldigt stressad över det för vill inte förlora det vi jobbat fram under våren.. 
Men har bestämt mig för att ta någon vecka  och bara släppa mina krav jag har just nu och bara ha det kul och mysigt, ut på ängen och bara busa lite och njuta av sommaren ett tag och sen försöka ta oss uppåt igen. 

Efter träningen iallafall kom Johan över ett tag och sen hade jag tänkt att gå och lägga mig när han åkt men blev upphämtad av två kompisar och drog iväg till björnön och slutade med att det var bad mitt i natten. 

Idag så ska både Conrad och Sture ut i skogen och sen iväg med mamma och leta nya ridbyxor. 

 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela