foderponnyn

Another level

Publicerad 2014-03-31 14:07:50 i

Sitter just nu med datorn i knät och lite frukt och chocklad men ska snart ut och springa. 
Efter det så åker jag upp till stallet och fixar iordning för sen bär det av mot Vänsta där det är lagträning. 
Ska bli väldigt kul och hoppas Conrad är taggad för det är jag! 

Annars den här veckan händer det ganska mycket. 
Imorgon är det redan första april och får hoppas man inte blir lurad allt för mycket, men annars så är det ut och springa med Louise efter skolan och sen hem och rida ut Conrad i skogen. 
På onsdag så är det träning för Åsa hemma i paddocken. 
På torsdag så är det gym och sen ut på en skogstur och ev åka ner till stan igen och förbereda för en utställning vi ska ha. 
På fredag börjar utställningen så ska vara där vid 8 och sen får vi gå hem vid 4-5 och då åker jag upp och rider och sen blir det filmkväll med Linn. 
På lördag så är det utställningen igen och slutar vid 5 och då blir det upp till stallet på engång och rida och sen putsa och fixa iordning. 
På söndag så är det första omgången i div 3 dressyren i Fagersta och som det verkar som nu så blir det inte allt för tidigt så får se om jag faktiskt hinner träna innan annars får det bli efter. 
 


on your side

Publicerad 2014-03-26 15:58:30 i

Idag började jag dagen i skolan men vid 11 fick jag sms om att jag behövde åka upp till stallet då Conrad visade tendenser på att inte må bra. 
Vid kvällsfodringarna 2 kvällar i rad nu har dom tydligen slarvat med hans boxdörr så han har kunnat rymma 2 nätter i rad nu och har ätit upp andras hästars mat osv därför skyndade jag mig hem för att se att han inte fått kolik. 
Har vart där några timmar nu och han verkar må bra så kände att jag kunde åka hem ett tag så åker jag upp dit senare igen men just nu blir det lite plugga matte och sen ut och springa. 

 
 
 
 

Tagit vara på dagen

Publicerad 2014-03-24 13:12:54 i

Helgen har varit väldigt bra, träffat kompisar och haft väldigt roligt. Conrad har också gått super dom här dagarna och mycket känns bara väldigt bra just nu !
 
Idag så visade det sig att jag tydligen var ledig men gick upp vid 8 ändå och började dagen med att ut och springa och gjorde sen lite övningar här hemma. 
Satt mig och pluggade ikapp lite och sen ut igen och tog en skogsrunda med hunden och sen tog jag faktiskt och lagade iordning en riktig lunch vilket jag aldrig brukar göra när jag annars är hemma. 
Har också hunnit städa lite och om ett tag så går jag upp till stallet och rensar mina skåp som just nu är lite kaos, putsar iordning grejerna och efter det så är det dressyrträning för Åsa. 
Får se om mamma kommer upp och kollar och då om hon kan filma lite för är sugen på att göra mer filmer nu.. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela