foderponnyn

Mer shopping

Publicerad 2015-04-30 18:25:51 i Shopping,

 
Otroligt dålig bild men har inskaffat en ny stalljacka då tyvärr min underbara jacka jag har nu har gått sönder i dragkedjan. Även ett nytt mobilskal, himla korkat med ett vitt då mobilen hänger med i stallet hela tiden men dom enda som fanns i svart var så himla dyra och behövde ett akut såå..

Jobb och träning

Publicerad 2015-04-29 21:25:03 i

Imorse så vaknade jag upp med Johan och båda hade sovmorgon till ca 12 så vart en lugn morgon. Fick även ett samtal och nu har jag jobb i höst!! Känns så himla skönt att ha det klart så nu behöver jag inte känna mig lika stressad hur saker ska bli efter studenten. Detta innebär också att jag ska ner till Göteborg två gånger i sommar på utbildning så ska bli riktigt spännande! 

Åkte till skolan och hade nationella prov och sen träffade jag Johan igen och åkte till erikslund och "firade" med en lunch och så kollade vi runt i lite affärer. 
Efter det så var det hoppträning och Conrad var såå duktig. Började med att värma upp över bommar och han var verkligen superfin. Efter det så la hon upp till hinder och vi hoppade faktiskt 80-90 idag vilket jag inte gjort på länge känns det som. Har verkligen tappat självförtroendet inom hoppningen och tycker det blir för högt när det är över 60 cm typ haha. Conrad flög över iallafall utan några stopp eller så så det kändes riktigt skönt. 

För 2-3 år sedan när jag trodde att Conrad och jag var värsta hoppekipaget. ;) 
 

Bästa glassen

Publicerad 2015-04-28 12:15:00 i

Fortfarande sjuk och igår tog jag mig iväg till skolan för att inte få allt för mycket frånvaro men idag stannade jag hemma. Ska iallafall iväg till läkaren i veckan och kolla upp det här. 

Conrad får gå ganska lungt den här veckan, har träning imorgon men annars blir det nog bara massa mysiga uteritter i skogen. Är några veckor till nästa tävling så skönt att få ta det lite lugnt både för honom och mig. 
 
Just nu borde jag egentligen sitta och skriva färdigt mitt svenska nationella tal som jag ska hålla imorgon men svårt att koncentrera mig just nu haha. 
Sitter även med dessa godingar, bara glass och cola som hjälper för min hals så då får man unna sig tycker jag.
Haha min favorit glass är half baked från ben&jerry men testade att blanda dessa istället och vart faktiskt både godare och billigare.  (Y) 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela