foderponnyn

Längesedan sist

Publicerad 2015-08-29 15:03:37 i

Bloggen står helt tom men inte så konstigt när jag jobbar 13 timmar om dagen och sen hinna med Conrad och saker utöver det. 

Jobbet rullar på bra även fast det är långa dagar och Conrad går bra. Varit mycket ute på ängarna och galopperat och busat senaste ridpassen bara för att jag rent mentalt inte har energi att traggla i paddocken. 
Imorgon är det dressyrtävling i Sura iallafall och få gå som det går men vi ska göra vårt bästa iallafall.
 
Idag så vaknade jag upp hos Johan och sen tog vi oss ut och sprang 5 km. Så himla stolt över mig själv då jag aldrig sprugit 5 km utan att behöva ta pauser och gå ett tag, men idag klarade jag det och det är tack vare ett löparprogram jag följt, stort tips verkligen! 

Nu ska jag ladda upp lite jobb och skriva lite rapporter och sen städa rummet och fixa lite här hemma. Efter det blir det att åka upp till stallet och fixa inför imorgon. 
 
 

Göteborg

Publicerad 2015-08-09 14:42:38 i

I måndags tog jag tåget ner till Göteborg för att gå på utbildning med mitt jobb. 
Har alltså spenderat hela veckan där och haft det såå bra. Gått igenom allt inför fotograferingarna men också lärt känna så många härliga männsikor. Företaget har en sån härlig stämning och så bra gemenskap, har också bott på hotell och bjudits på middag varje kväll, riktigt lyx! Så himla tråkigt att man bor så långt ifrån varandra.. 

Som jag nämde i förra inlägget så körde jag hem men en ny bil i lördags och detta är alltså min jobbbil som jag ska ha nu under högsäsongen.. Haha är typ avis på mig själv för att den är så snygg ;) 
 
 

Hund och göteborg

Publicerad 2015-08-08 16:55:00 i

Imorse vid 7-8 tiden åkte jag från Göteborg med "min" nya bil och kom hem vid lunch, första gången jag kör så långt själv men gick riktigt bra. Skriver annat inlägg om Göteborg senare. 

När jag kom hem så såg det lite annorlunda ut. En till hundskål och en till hundbädd, och strax därefter kom det inte in bara en hund genom dörren utan två. Så nu har Disa tydligen fått en kompis här hemma haha men den är såå söt. 
Har varit ute med henne en del nu för att hon ska lära känna mig också, hon kom hem till oss tidigare i veckan när jag vart borta så måste ju fjäska in mig lite nu. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela