foderponnyn

Underbar sista föreställning

Publicerad 2015-01-29 22:02:00 i

Ikväll hade vi vår sista föreställning och shit vad kul det har varit idag. Jag som längtat till att det här ska vara över men nu känns det faktiskt väldigt sorligt. Föreställningen i sig vart inte den mest korrekta men den aboslut roligaste, så mycket energi och lycka på samma gång. 

Nu ska jag snart lägga mig och imorgon väntas det städdag och sen får jag äntligen en hel helg. Kommer spenderas i stallet och försöka rida Conrad så gott det går nu när vädret är som det är, en shopping tur med Louise och sen hos Johan. 
 
Allt slit lönade sig faktiskt! 
 
 
 
 

Alice och stallet

Publicerad 2015-01-26 20:44:16 i

När skolan drog igång igen så började vi som går estet-programet igång med rep för vår föreställning Alice som vi jobbat med sen i somras. Började 8 och slutade 5, även lördagar. När jag slutat så vart det direkt till stallet och sen somnade jag direkt när jag kom hem... Där har ni iallafall förklaringen till varför jag inte kommit igång med bloggen än. 

I lördags hade vi premiär och igår så vart det äntligen en vilodag. Spenderade den dagen i stallet och sen i johans soffan, var helt slut. Kommer faktiskt bli riktigt skönt när det här är över och förhoppningsvis få lite energi tillbaka. 

Den här veckan fortsättter vi med föreställningar och sen nästa vecka återgår vi till vanliga schemat och då blir det mer uppdateringar här. Ska även försöka få ihop en Conrad-video då jag haft min prins i 3 år på onsdag. 
Conrad har fått busa i snön de senaste ridpassen men ska försöka att kanske nästa vecka rida till ridhuset för att känna igenom honom lite. 
 
 
Här är även lite bilder som johan fotade ute i stallet igår 
 
 

Nyår i Sälen

Publicerad 2015-01-01 21:32:52 i

I söndags så åkte jag och Johan upp till Sälen och har vart där med hans familj fram till idag. Har haft det så otroligt bra och mysigt och längtar redan tillbaka..
 
På måndagen så tog vi oss ut för att åka slalom. Jag som är total nybörjare på det där var en aningen rädd och det hela blev inte bättre när vi hamnade i fel backe första åket. Jag hade verkligen panik och det sluta med att jag tog av mig skidorna och gick ner för backen istället. Var iallafall tur att Johan är typ proffs på det där och kunde hjälpa mig den lilla biten jag åkte utan kontroll, åkte ner baklänges osv. 
När jag väl tagit mig ner gåendes så tog vi barnbacken iallafall och det gick mycket bättre, höll mig till barnbackarna resten av dagen. När vi kom tillbaka till stugan så vart det mys resten av kvällen med film, popcorn och spel. 
Tisdagen såg ungefär likadan ut, vågade mig på lite andra backar iallafall. 

Igår (nyår) var det egentligen tänkt att vi skulle åka hem för att fira med vänner men beslöt oss för att stanna kvar en dag till så vart nyår där uppe. Hade verkligen det så mysigt och var faktiskt väldigt skönt att slippa kraven med att klä upp sig och ut och festa. 

Idag så satt vi oss i bilen ganska tidigt och åkte hemåt. När vi kom hem åkte jag till stallet och pussade på Conrad och sen ett ridpass i paddocken och han var väldigt pigg plus att det sköts raketer inte långt ifrån så vart inte bästa kombon men han vart väldigt fin tillslut iallafall. 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela