foderponnyn

Jordgubbar och daim

Publicerad 2015-07-20 15:35:00 i

Sitter vid datorn och kollar runt på bloggar och på youtube medans jag äter jordgubbar och daim, bästa! 
Helgen spenderades i Norge hos min moster och hennes sambo. Vi har varit iväg och shoppat, åkt till Tusenfryd som är ett nöjesfält och bara haft allmänt trevligt. 
 
Idag har jag vart iväg till Conrad och saknat honom såå mycket så han bombades med pussar.
Vid 6 tiden ska jag åka iväg till Hallsta på möte och efter det blir det en sväng till Ica (vuxenpoäng) och sen hem till Johan och spendera kvällen där. 
 
Denna vecka är min sista semester vecka också så ska försöka ta vara på den ordentligt för sen rullar allvaret igång.. 
 
 

Bra dagar

Publicerad 2015-07-10 14:03:20 i

I förrgår fick Conrad ett pass i paddocken. Har inte ridit igenom honom ordentligt på länge kände jag och han gick emot ganska länge men efter ett tag så släppte det och han vart fin. Jobbade däremot inte med förvänd galopp som tanken var men onödigt att börja bråka ännu mer med honom när han väl släppte efter. 
Igår vart det en tur ut i skogen men vart inte en så mysig tur som jag tänkt då rådjur och männsikor hoppade upp överallt. Conrad har inga problem alls att möta männsikor ute, det är inte det, men vissa tror att dom skrämmer honom mindre genom att typ gömma sig lite eller hur man ska säga. Dom går ifrån stigen och ställer sig bakom nå träd eller nåt men det gör ju bara att han blir livrädd istället när det poppar upp en människa precis brevid honom helt plöstligt.. 

Idag har jag och mamma iallafall vart och tränat och svängde förbi glada hästen en snabbis. 
Ikväll så ska familjen först ut och äta och fira att Jonas behandling är färdig och sen så åker jag iväg till Johan. 
 
 
 

Att ta hand om sig själv

Publicerad 2015-07-07 22:08:22 i

Jag känner ofta att jag varken har tid eller ork att lägga energi och pengar på mig själv och min hälsa. Att ta tag i träningen ordentligt, koppla av, köpa produkter till mig själv och sånt är jag ganska dålig med. 

Idag har jag däremot tränat på morgonen och sedan åkte jag somsagt iväg på spa och fick massage. 
Efter det så hade jag en härlig stund i stallet och nu har jag haft lite fotvård eller vad man ska kalla det haha och fixat naglarna. Har även beställt hem lite dyrare smink och sånt som jag aldrig annars lägger pengar på.
Känns så skönt faktiskt och känns som jag måste få in sånt här regelbundet, kanske inte beställa dyrt smink hela tiden haha men tror ni förstår. 

Conrad fick iallafall en lång uteritt och sen så såg jag några plankor eller hur man ska kalla det som var perfekta terräng hinder så hoppade över dom några gånger och Conrad tyckte det var såå kul. 
Imorgon ska Conrad få ett pass i paddocken och få fortsätta träna förvänd galopp som förra passet inte alls gick bra. Jag ska också städa både rummet och stallet ordentligt och få mer ordning på allt och så att det håller sig så också. 
 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela