foderponnyn

Att ta hand om sig själv

Publicerad 2015-07-07 22:08:22 i

Jag känner ofta att jag varken har tid eller ork att lägga energi och pengar på mig själv och min hälsa. Att ta tag i träningen ordentligt, koppla av, köpa produkter till mig själv och sånt är jag ganska dålig med. 

Idag har jag däremot tränat på morgonen och sedan åkte jag somsagt iväg på spa och fick massage. 
Efter det så hade jag en härlig stund i stallet och nu har jag haft lite fotvård eller vad man ska kalla det haha och fixat naglarna. Har även beställt hem lite dyrare smink och sånt som jag aldrig annars lägger pengar på.
Känns så skönt faktiskt och känns som jag måste få in sånt här regelbundet, kanske inte beställa dyrt smink hela tiden haha men tror ni förstår. 

Conrad fick iallafall en lång uteritt och sen så såg jag några plankor eller hur man ska kalla det som var perfekta terräng hinder så hoppade över dom några gånger och Conrad tyckte det var såå kul. 
Imorgon ska Conrad få ett pass i paddocken och få fortsätta träna förvänd galopp som förra passet inte alls gick bra. Jag ska också städa både rummet och stallet ordentligt och få mer ordning på allt och så att det håller sig så också. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela