foderponnyn

Storhäst?

Publicerad 2015-05-17 15:57:00 i

Jag har många gånger fått frågan om det inte är dags att gå över till storhäst och många övergår till storhäst i den ålder jag är i nu, om inte tidigare. Självklart är det något som lockar även mig men jag är däremot inte en sån som skulle lämna Conrad för att satsa vidare på större häst just nu.  
 
Jag har verkligen fastnat för dressyren och sitter ofta på hastnet och letar fina dressyrhästar och skulle någon dag gärna tävla lite högre klasser. Som det känns nu så kommer jag hålla på med hästar hela mitt liv och sitter även och läser på lite om hippologprogramet om det är något för mig så småningom. 
Däremot så känner jag inte direkt för att satsa helhjärtat på det just nu för jag tror man måste vara i rätt tidpunkt och mognad för det. Jag vill ha kvar Conrad och traggla med honom och även fast vi inte kommer gå mycket längre än den nivån vi är på idag så gör inte det mig något. Jag vet också att jag är 18 år och tid för storhäst kommer det finnas gott om senare. Att utvecklas som ryttare tror jag inte man gör genom att byta till en större häst. Det gör man genom timmar i sadeln, rätt tränare och vilja. Inte storleken på hästen. 

Jag vet inte heller hur min framtid ser ut så långt fram och det skulle också göra det så himla onödigt att ta hem en ny häst som man sedan måste göra sig av med om ett år för jag har bestämmt mig för att läsa på t.ex högskola. Jag är i den ålder nu där man ska testa på så mycket saker som möjligt innan det är försent. Åka något år utomlands, börja plugga en linje som man sen insåg var helt fel och helt enkelt ta reda mer om sig själv och upptäcka möjligheter i livet. 
Somsagt storhäst vill jag ha men det finns tid för det senare när jag i lugn och ro tagit reda på andra saker i livet , vad jag vill och har en stadigare grund. Först då anser jag att man faktiskt kan satsa på något helhjärtat och få ut något bra av det. 
 
Storhäst från Hallsta ridklubb som jag red en gång förra året. 
 

Kommentarer

Postat av: Theresia

Publicerad 2015-05-18 12:51:02

Åhh så himla fin design!!!

Postat av: Emelie Andersson

Publicerad 2015-05-18 15:03:05

Ååååh, vilken underbar blogg du har, superfina bilder!!

Om du vill fortsätta med ponny tycker jag att du ska göra det så länge du vill! Man har hela livet på sig sen att sitta på storhästar. Du passar bra ihop med din ponny!

Postat av: emelie behrmann

Publicerad 2015-06-01 12:22:38

Vilket vuxet tänk du har med hästarna å inte bara "MÅSTE ha en häst, hästar före allt, skit i plugg" som många andra har..( eh jag)

Du gör dig rätt bra på storhäst annars, trevligt ridet och fin pålle =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela