foderponnyn

Fagersta 17/10

Publicerad 2015-10-19 21:30:09 i

I lördags så var det finalen i div 2 i Fagersta och gick ju helt otroligt bra! 

Laget låg på delad första plats inför den här sista omgången så var riktigt taggad för vinst men programet var la:1 vilket jag och Conrad aldrig ridit. Momenten i programet är inte våra starka sidor heller så hade inte så stora krav om man säger så. 
Framridningen kändes super och allt flöt på riktigt bra. Inne på banan så tappade vi lite av den där "lättheten" som jag kände inne på framridningen men momenten som förvända galoppen t.ex som jag var nervös för flöt på riktigt bra. Vart så otroligt nöjd över ritten och är fortfarande. Han är verkligen bäst i mina ögon! 

Vart vinst i både omgången och totalet så riktigt kul!
 
 

Fina hösten

Publicerad 2015-10-06 09:00:16 i

Igår så träffade jag Linn, inte träffats på evigheter så det var roligt! 
Träffades på stan först och jag fixade lite saker, t.ex hämtade ut pass och köpte en grej till resväskan. Jag och Johan har nämligen bokat resa till spanien om mindre än en månad, sjukt taggad!! 
Vi åkte sen iallafall till vår gamla skola och hälsade på gamla lärare, kändes inte ett dugg konstigt att komma dit, och kändes lite som man gick i skolan igen. Har faktiskt inte förstått att jag har tagit studenten, jag har haft så fullt upp hela tiden att man inte hunnit reflektera i det..

Vi åkte sen till erikslund och åt lunch och sen till stallet så fotade hon bilder på mig och Conrad. Han var inte ett dugg fotosugen tyvärr haha men några fina bilder blev det när han väl sammarbetade hahah. 

Idag så ska jag ner på stan en snabbis sen hem och rida ett pass i paddocken på Conrad. Debut i la:1 om 1,5 vecka så kanske dags att börja träna hehe. 
 
En bild från igår! Foto: Linn backman
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela