foderponnyn

Stallet och barnvakt

Publicerad 2016-04-18 14:36:00 i

Imorse åkte jag tidigt ut till stallet då det står att det ska regna på eftermiddagen så kände bäst att passa på när vädret var fint. 
Vart en tur i skogen och sen fick han galoppera av sig lite i paddocken. Han är fortfarande lite på tårna så bara ett skrittpass eller vila är inte aktuellt just nu. 

Nu har jag duschat och fixar lite tidsinställda inlägg samt kollar lite inredning. Försökt övertala Johan om sängaveln som jag nämde för något inlägg sen men han är svår flörtad haha. Det skulle verkligen lyfta upp vårt sovrum enormt som just nu är väldigt platt och tråkigt så hoppas han ger efter haha. 

Senare ikväll ska jag till min lillebror och "passa" honom. Mamma och pappa är borta hela kvällen så vi ska laga lite tacos och sen får vi se vad vi hittar på. 

Detta åt vi till middag igår och måste säga att jag har blivit mycket nyttigare sen jag flyttade. Aldrig ätit så mycket grönsaker som jag gör nu och skippar också för det mesta de vita mjuka mackorna till frukost utan kör på hårdbröd eller kvarg. Trodde jag skulle dricka cola och äta chocklad och tacos varje dag haha. Stolt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela