foderponnyn

Min prins

Publicerad 2016-02-27 18:12:00 i

Insåg just att idag har jag haft Conrad i 4 år och 1 månad haha, eller är det 5?! Haha kan inte riktigt räkna..  Shit vad tiden har gått fort iallafall och vad mycket roligt vi har hunnit med. 

Några videos från kanalen, vill så gärna göra en ny men har inte tillräckligt med nya videos för det så får försöka skaffa fram det snabbt!

Världens bästa ♥
 

Ett år fram

Publicerad 2016-02-25 21:32:26 i

Ett utkast från maj 2015
Om mindre än 3 veckor tar jag studenten och framtiden har kännts som ett stort blankt papper för mig men nu har jag ändå lite koll på hur det ser ut ett år framåt för mig och det känns otroligt skönt. Jag behöver inte veta planen för flera år framåt men att veta att jag kommer ha en inkomst, få ha kvar Conrad och att jag och Johan inte ska flytta ifrån varandra det här året känns väldigt tryggt och bra. 
 
Sommaren kommer det eventuellt bli någon/några veckor på dagiset som jag jobbat på förut men annars ska jag verkligen försöka ta vara på härliga kvällar vid vattnet, grönalund och allt sånt där mysigt som man gör på sommaren. 
I början av augusti ska jag börja på mitt nya jobb, nämligen som fotograf. Ska verkligen bli lärorikt och kul så ser fram emot det. Men är såå nervös.. 
 
Jag längtar verkligen till att få forma mitt egna liv, flytta hemifrån, inreda mitt hem precis som jag vill.. 
 
 
Sitter och kollar igenom inlägg som ligger sparade som utkast, och fastande för detta.. 
För mindre än 1 år sedan så hade jag 3 veckor kvar till studenten och nu är det ca 3 veckor tills jag ska flytta hemifrån.. Något som jag kändes så långt bort då.. Jag var glad över att jag och Johan inte skulle flytta till olika städer och nu ska vi flytta ihop. Är så intressant att se vad livet erbjuder egentligen. 

Även väldigt kul att läsa om mina förväntningar inför det då kommande jobbet som jag nu jobbat på ett tag och även hunnit skaffa yttligare ett jobb. Nämnde att det skulle bli lärorikt och det har det ju verkligen varit. Har växt som person något enormt och trotts att det varit/är slitigt så har det som sagt lärt mig så mycket och chansen att få jobba med kameran på dagarna är jag också så tacksam för att få testa på. 
Minns också att jag var livrädd och satt och grät i bilen när jag åkte själv till Stockholm med bilen första gången och nu har jag kört runt i Stockholm så pass mycket så att det inte är några problem längre, bara en sån sak.. 
 
Det ska bli intressant att se mitt liv om yttligare ett år.. 
 
 
 
 

Bilder från igår

Publicerad 2016-02-24 15:28:00 i

Det är så härligt när jag då och då får tillbaka insperationen och tar självmant med kameran ut och liknande. När man annars fotar så mycket på jobbet så blir det bara att kameran läggs till sidan när man väl kommer hem. 
Nöjd med bilderna från igår faktiskt, stort tack vare dom underbara modellerna såklart!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela