foderponnyn

Helgen

Publicerad 2016-01-25 09:12:19 i

Helgen har varit riktigt härlig och faktiskt tagit vara på den någorlunda bättre än vad jag brukar. 

I lördags blev det en efterlängtad sovmorgon hemma hos Johan och sen iväg till stallet och träffade Linn och hon fotade mig och Conrad ute i snön. (Bilden nedan t.ex) 
Efter det åkte jag och Johan till Erikslund och hamnade t.ex på Ikea och köpte tallrikar och lite så. Har lite för mycket flytta hemifrån grejer just nu så det får inte plats längre.. Kanske dags att få en lägenhet också så man har använding av dom. 

Söndagen började med utsläpp av hästarna och fixade stallet. Åkte sen hem till Louise och bara pratade ikapp om allt sen senast, hon ska ju snart lämna mig i 3 månader för att åka till hawaii så kommer bli så tomt.. 

Träffade Johan efter det och vi åkte ner på stan och lyxade till det med middag och bio. Såg The fifth wave och den var riktigt bra faktiskt. 

Idag väntas jobb och det gör det hela veckan men har sovmorgon vilket är riktigt skönt. 
 

Pigg ponny

Publicerad 2016-01-21 17:38:20 i

Började dagen med jobb och trotts att det nu är fjärde dagen i rad jag går upp 4.30 så är jag förvånandsvärt pigg på morgonen, går ju däremot och lägger mig innan 9 så det förklarar ju kanske en del.. 

Efter jobbet åkte jag till stallet och red ut på Conrad. Han var pigg som bara den och där satt jag barbacka när han drog iväg i full race på ängen haha. Älskar att se honom så glad iallafall så hela jag satt och log under turen. 

Nu ikväll ska jag spana lite inredning och sen förbereda för imorgon och gå och bädda ner mig. 

Hoppas ni haft en bra dag!
 

Helt slut

Publicerad 2016-01-19 17:25:00 i

Sitter vid datorn och gjort sen jag kom hem för ett tag sen, är helt slut. 
Kom hem sent från fotojobb i söndags och sen bara att hoppa i sängen direkt för klockan ringde 4.30 igår morse/natt och även idag. Har haft mina två första jobbdagar på nya jobbet och är kul men så mycket att ta in, rör sig hela dagarna men störst anledning för att man just går upp 4.30, mitt i natten ju.. Veckan ut och nästa vecka är upplärningsveckor och sen så ska jag alltså kombinera detta och fotojobbet, blir nog hur bra som helst! 

Kvällen ser däremot inte så lovande ut, blir väl att sitta kvar här och kolla lite inredning, försöka hitta någon ny bra serie och sen gå och lägga sig vid 8-9 typ.. 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela