foderponnyn

Nya lägenheten

Publicerad 2016-03-21 16:25:21 i

Nu har vi flyttat och allt känns så himla underbart. 
Däremot har det verkligen vart fullt upp så var helt förstörd när jag skulle upp halv 5 imorse. 
Men vi har verkligen fått iordning mycket på så kort tid tack vare all hjälp men däremot är det ju mycket kvar men det får man väl fixa med när orken finns. 
Så skönt att vi har en 3a för det tredje rummet är kaos för där har vi kört in alla lådor och skräp men resten av lägenheten är såå fin, just också för vi har ett extra rum att dumpa saker i!
Bilder kommer det senare när vi fått upp lite mer. 

Ikväll blir det att plocka lite mer med lådor och sånt men annars ska jag bara försöka vila ut mig ikväll. 
 

11/3

Publicerad 2016-03-11 10:08:31 i

Idag är det fredag och visst det är alltid skönt med fredagar men fredagar har blivit lite annorlunda sen jag gick ut skolan. Kan ju bli ledig en måndag nuförtiden eller som nu i helgen när jag jobbar imorgon på en lördag så blir det ju inte riktigt samma sak.. 

Är ledig idag iallafall så ska rensa garderoben och ev packa lite till, har fyllt alla flyttkartonger vi hade hemma så måste lösa det först. 
Annars så blir det en "ta hand om sig själv dag", har precis haft ansiktsmask och lite så, ska mysa lite extra i stallet och sen blir det nog ett bubbelbad efter det. 

Hoppas ni får en bra fredag! 
 
 
 

Ledig dag

Publicerad 2016-03-08 09:16:13 i

Sitter och äter frukost och kollar bloggar men funderar på att ta tag i livet snart haha.. 
Är ledig idag men funderar på att dra iväg till jobbet endå för att träna på gymmet. Efter det blir det iallafall stallet och längtar bara tills snön försvinner så man kan rida ordentligt utan is och snöstyltor.. 

Började packa lite igår då jag insåg att jag jobbar mycket fram tills det är dags att flytta (vilket är såå snart!!!) 
Är helt sjukt faktiskt.. Insåg att helgen som kommer nu är sista helgen jag bor hemma och ja det är verkligen helt sjukt. Däremot flyttar vi ju inte långt så kommer ju ränna hemma ganska mycket endå men endå.. 

I helgen så var vi föresten iväg och kollade på min några dagar gammla kusin!! Min första och enda kusin dessutom.. Så otroligt söt!
Min släkt är inte den största så han kommer ju bli så bortskämmd i framtiden haha.. 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela